fu'a_ulu

Gaoioiga Fa'amatalaga Fa'atekonolosi Fa'atekonolosi ma le Tauvaga Tomai Tomai Fa'ata'ita'i I totonu ole gutu Muamua

Aso Lulu-09-2022Gaoioiga

I le aso 6 o Setema, 2022, na fa'ai'u manuia ai le Fa'aaliga Fa'aifo a Hunan i Changsha International Convention and Exhibition Center.

 

6

 

Na faia e le Komiti Fa'atonu a Hunan Dental Exhibition ma Panda Scanner se Gaoioiga Fa'atekonolosi Fa'aaogā Fa'amatalaga ma le Fa'atauvaga Tomai Tomai Fa'ata'ita'i Intraoral Muamua. Matou te faʻamoemoe e faʻaogaina lenei avanoa e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau uma ia maua se malamalama loloto atu i le PANDA series intraoral scanners ma maua ai se poto masani faʻapolofesa, maualuga atu ma sili atu le faʻalelei.

 

5

 

Na faʻaaogaina uma e le au tauva le PANDA P2 intraoral scanner e suʻesuʻe ai, ma o le gaioiga sa matua lamolemole, lea e le gata na faʻamanuiaina mai le mamafa mama ma le faʻaogaina o le mamanu o le PANDA P2, ae na faʻamanuiaina foi mai galuega mamana o le polokalama lagolago.

 

4

 

Pe a suʻesuʻeina se maʻi, e tatau ona mafaufau i lagona o le maʻi. O le ultra-low scanning head o PANDA P2 e na o le maualuga e pei o le fagu vai minerale, lea e faigofie ona ulufale i le gutu o le tagata maʻi, ma e mafai foi e le tagata maʻi ona vaʻai i le tulaga i lona gutu i le taimi moni e ala i le lau.

 

7

 

 

 

O le Panda Scanner o lo'o pipii atu i le fa'atonuga o le "Fausia le maualuga o le tau mo tagata fa'aoga uma" ma fesoasoani i le atina'e fa'atekinolosi o le gutu gutu o Saina.

  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Toe fo'i i le lisi

    Vaega